Løbsberetning fra gruppe 3 af Rasmus Panduro

Løbsbreretning fra grp 3 - set midt fra feltet af :)
Den korte historie er at vi gjorde det rigtige de første 3 omgange og den sidste omgang. Da regnen kom ved slutningen af 3. omgang, udnyttede 7 ryttere den hårde sidevind der opstod før det for alvor regnede løs.
De blev også godt hjulpet af lidt kaos ved 90 grader svinget op ad strandvejen (hvor jeg selv fik spaghettiben efter en der tog mit forhjul) og så ikke mindst blev de hjulpet af det dårlige udsyn som regnen gav. De kunne liste af uden at nogen rigtig så det. Desuden mente nogle at det kun var 2 som var stukket af, da de sad på mellemhånd og blev hentet. Altså sad vi på næstsidste omgang og havde stort set kontrol med feltet – dog bare ikke kontrol over de 5 som nu sad alene i front.

Ved bakken var Klaus stærk og kørte fra, hvilket blev til et håb om at han kunne køre op til de forreste. Der var fuld tryk på dieselmotoren og han var mega godt kørende. Det lover godt for de næste løb. Christoffer, Jakob og jeg lagde os blandt de forreste, mens Multi klogelig lå godt i læ lidt længere nede. Christoffer kørte kløgtigt og bravt i front – godt gemt bag feltets førende rytter. Jakobs overblik var vigtigt for os og han var stærk på bakken og til at holde hovedet koldt. Vi havde god kontrol med at vi skulle spare kræfter, lade Klaus køre og ellers holde Multi klar til spurten.

De sidste 5-10 km var et iskoldt helvede med kolde ben og kuldekramper for mit vedkommende. Godt jeg kørte med elektroniskes gear, for ellers ville jeg ikke kunne skifte med kulde-lammede fingre. Klaus kørte det han kunne og tog 5. pladsen, da udbruddet viste sige at være umuligt at nå op til. Min svoger tog grp 3’s første sejr – desværre for Svendborg CC. Christoffer havde kørt klogt og kom kun 10 sek efter med pæn afstand til de næste, og Multi brølede sig til de næste gruppers spurt og en foreløbig 9. plads. Jeg tog næste bølge og fik lige de 2 point en 15. plads giver. Altså resultatet blev 3 NCK i top 10 – 4 i top 15. Det må siges at være ganske så godt efter omstændighederne.