Løbsberetning fra gruppe 4 af Jesper Clemmensen

Her en løbsberetning fra gruppe 4 hvor 4 mand stillede til start. Vejret viste sig fra sin smukkeste side de første omgange, men det ændrede sig drastisk senere hen.

Jeg havde personligt valgt og ligge mig forrest i feltet på alle 4 omgange, nærmere betegnet som nr 2, om det var smart ved jeg ikke, men det lykkedes da og få lukket huller hver gang team TT forsøgte og stikke, team TT fyldte ca 1/3 af feltet, så de stak selvfølgelig på skift. Samarbejdet fungerede fint imellem os 4 NCK´er under hele løbet så stor ros til alle.

På 4 omgang stak 5 mand på bakken og det lykkedes Mikkel og sidde med dem et stykke, hvor Helge fulgte trop senere, desværre lykkedes det ikke og der var igen samling ved Vejstrup, der lagde jeg mig igen godt frem i feltet, da vi kører ind på strandvejen er der kamp om pladserne og jeg kommer til og ligge lidt skidt i side-vinden, det ender trods alt med at vi kommer hjem som nummer 8-9-10 og 11 ud af et felt på 29 så det er ikke så skidt, sammenlagt slæbte vi 10 point sammen, så stor tak til Mikkel, Helge og Brian madsen, glæder mig allerede til næste løb, det var alt herfra.